Carrera-Sánchez, Cecilio;Bengoechea-Ruiz, Carlos;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Calero-Romero, Nuria:
Effect of deacetylation degree and molecular weight on surface properties of chitosan obtained from biowastes. Food Hydrocolloids. 2023. Vol: 137. Pág. 1-10. 10.1016/j.foodhyd.2022.108383.
Santos-García, Jenifer;Trujillo-Cayado, Luis Alfonso;Carrillo-De La Fuente, Francisco;López-Castejón, Mª Luisa;Alfaro-Rodriguez, Maria-Carmen:
Relation between Droplet Size Distributions and Physical Stability for Zein Microfluidized Emulsions. Polymers. 2022. Vol: 14. 10.3390/polym14112195.
Santos-García, Jenifer;Alcaide-gonzález, M. Águila;Trujillo-Cayado, Luis Alfonso;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Alfaro-Rodriguez, Maria-Carmen:
Development of food-grade Pickering emulsions stabilized by a biological macromolecule (xanthan gum) and zein. International Journal of Biological Macromolecules. 2020. Vol: 153. Pág. 747-754. 10.1016/j.ijbiomac.2020.03.078.
Llinares, Rubén ;Ramirez-Del Amo, Pablo;Carmona-Gallego, Jose Antonio;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Muñoz-Garcia, Jose:
Formulation and optimization of emulsions based on bitter fennel essential oil and EO/BO block copolymer surfactant. Colloids and Surfaces. A, Physicochemical and Engineering Aspects. 2018. Vol: 536. Pág. 142-147. 10.1016/j.colsurfa.2017.07.027.
Trujillo-Cayado, Luis Alfonso;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
Design of a teaching intervention for teaching-learning basic operations of chemical engineering using computers simulation. Afinidad: Revista de Quimica Teorica y Aplicada. 2015. Vol: 570. Pág. 101-107.
Pérez-Mosqueda, Luis Mª;Trujillo-Cayado, Luis Alfonso;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Ramirez-Del Amo, Pablo;Muñoz-Garcia, Jose:
Formulation and optimization by experimental design of eco-friendly emulsions based on d-limonene. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 2015. Vol: 128. Pág. 127-131. dx.doi.org/10.1016/j.colsurfb.2015.02.030.
Martin-Aguilar, Ana;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Trillo, Luis M.;Rosello-Segado, Antonio:
A QUICK METHOD FOR OBTAINING PARTITION FACTOR OF CONGENERS IN SPIRITS. European Food Research and Technology. 2009. Vol: 229. Pág. 697-703. 10.1007/s00217-009-1104-2.
Rosello-Segado, Antonio;Martínez-,José;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
A KINETIC COMPARISON BETWEEN LABORATORY AND INDUSTRIAL SCALES IN THE COPPER BLOWING PROCESS. Journal Of Metallurgy (Print). 2009. Núm: 2009. Pág. 0-5.
Rosello-Segado, Antonio;Martínez-,José;Barrios-, Patricio;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
DESULFURIZATION RATE DURING THE COPPER BLOW IN A PEIRCE-SMITH CONVERTER. Metallurgical and Materials Transactions B: Process Metallurgy and Materials Processing Science. 2008. Vol: 39. Núm: 1. Pág. 16-22.
Rosello-Segado, Antonio;Cota-Galan, Juan;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Trillo-, L. M.:
COMPARACIÓN ENTRE DESTILACIONES EN ALAMBIQUE CHARENTAIS Y EN COLUMNA DE PLATOS PARA LA OBTENCIÓN DE AGUARDIENTES DE VINO DESTINADOS A LA ELABORACIÓN D. Enólogos. 2006. Núm: 42. Pág. 26-28.
Carrillo-De La Fuente, Francisco;Hernández-Soto, Ricardo;Martínez-,José;Rosello-Segado, Antonio:
CINÉTICA DEL SOPLADO A COBRE EN UN CONVERTIDOR PEIRCE-SMITH. Información Tecnológica. 2004. Vol: 15. Núm: 5. Pág. 33-36.
Rosello-Segado, Antonio;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Martin-Aguilar, Ana:
LABORATORY DATA OF STRUCTURED GAUZE PACKINGS AS A BASE FOR SCALE-UP IN DISTILLATION. Chemical Engineering Communications. 2002. Vol: 189. Núm: 11. Pág. 1470-1484.
Carrillo-De La Fuente, Francisco;Martínez-,José;Barrios-, Patricio;Rosello-Segado, Antonio:
KINETICS OF THE CONVERSION OF COPPER SULFIDE TO BLISTER COPPER. Revista de Metalurgia. 2002. Vol: 38. Núm: 5. Pág. 334-338.
Muñoz-Garcia, Jose;Rosello-Segado, Antonio;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Alfaro-Rodriguez, Maria Carmen;Vélez-Alvez, Genoveva;Fernández-Martín, Miguel Angel:
MEJORA DE LAS TÉCNICAS DE COMUNICACIÓN EN PRÁCTICAS DE INGENIERÍA DE LA REACCIÓN QUÍMICA. Revista de Enseñanza Universitaria. 2001. Núm: 18. Pág. 81-87.
Carrillo-De La Fuente, Francisco;Martin-Aguilar, Ana;Rosello-Segado, Antonio:
A SHORTCUT METHOD FOR THE ESTIMATION OF STRUCTURED PACKINGS HEPT IN DISTILLATION. Chemical Engineering & Technology. 2000. Vol: 23. Núm: 5. Pág. 425-428.
Rosello-Segado, Antonio;Carrillo-De La Fuente, Francisco;Martin-Aguilar, Ana:
ESTIMACIÓN ABREVIADA DE LA ALTURA EQUIVALENTE DE PLATO TEÓRICO DE RELLENOS ESTRUCTURADOS. Ingeniería Química. 1999. Vol: 359. Pág. 149-151.
Rosello-Segado, Antonio;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
RETENCIÓN LÍQUIDA Y CAMBIO DE ESCALA EN DESTILACIÓN.. Afinidad: Revista de Quimica Teorica y Aplicada. 1999. Vol: 56. Núm: 482. Pág. 244-248.
Rosello-Segado, Antonio;Trillo-, L. M.;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
CINÉTICA DE TRANSFORMACIÓN ACETALDEHIDO/DIETOXIETANO EN MEZCLAS VÍNICAS. Información Tecnológica. 1999. Vol: 10. Núm: 6. Pág. 105-108.
Rosello-Segado, Antonio;Cota-Galan, Juan;Moraga-Borrell, Jose Maria;Carrillo-De La Fuente, Francisco:
VELOCIDAD DE EXTRACCIÓN DEL COLESTEROL DE LA YEMA DE HUEVO MEDIANTE CO2 LÍQUIDO Y CUASICRÍTICO. Información Tecnológica. 1999. Vol: 10. Núm: 2. Pág. 93-95.
Carrillo-De La Fuente, Francisco;Rosello-Segado, Antonio:
RETENCIÓN EN COLUMNAS DE RELLENOS ESTRUCTURADOS CON SISTEMAS LÍQUIDOS-VAPOR. Información Tecnológica. 1998. Vol: 9. Pág. 63-68.