MARINA GONZALEZ RAMIREZ

Categoría
Contrato Predoct.PP Areas Especial Atenc

Contacto

Correo electrónico
Área
Nutrición y Bromatología

Investigación

Grupo de investigación

DERIVADOS DE LA UVA (DERIVADOS DE LA UVA)

Asistencia a congresos

González, Marina;García-serrano, Pedro;Puertas-Garcia, Belen:
THE IMPACT OF ORGANIC AND CONVENTIONAL FARMING SYSTEMS ON THE NITROGEN CONTENT OF MUST IN TWO GRAPE VARIETIES GROWN IN WARM CLIMATES. Poster en Congreso. Sustainability of wine production and food systems in the Mediterranean region. Oporto (Portugal). 2023
Ubeda, Cristina;Hornedo -Ortega, Ruth;Gallardo, Marta;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;Cerezo-Lopez, Ana Belen;González, Marina;García-Parrilla, Mª Del Carmen:
Motivación estudiantil a través del papel del profesorado farmacéutico en la industria alimentaria. Poster en Congreso. Congreso de Innovación Educativa de la Universidad de Sevilla - InnovarUS. FACULTAD DE CC DE LA EDUCACIÓN DE LA UNIVERSIDAD DE SEVILLA. 2022
González, Marina;Valero-Blanco, Eva Maria;Cerezo-Lopez, Ana Belen;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;García-Parrilla, Mª Del Carmen:
Screening of hydroxytyrosol and tyrosine related metabolites in commercial wines by an UHPLC/MS validated method. Poster en Congreso. In Vino Analytica Scientia 2022. Neustadt an der Weinstraße, Alemania. 2022
González, Marina;Guillamón, José M;Valero-Blanco, Eva Maria;Cerezo-Lopez, Ana Belen;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;García-Parrilla, Mª Del Carmen:
Factors influencing the production of the antioxidant hydroxytyrosolduring alcoholic fermentation: Yeast, Assimilable Nitrogen and Sugar content.. Poster en Congreso. In Vino Analytica Scientia 2022. Neustadt an der Weinstraße, Alemania. 2022

Artículos publicados

González, Marina;Perez-barba, Francisco J;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;García-Parrilla, Mª Del Carmen;Cerezo-Lopez, Ana Belen;Sanchez-carrera, Rocio;Cejudo-lopez, Angela ;Lozano -navarrete, Mauricio ;Salamero-sánchez-gabriel , Elena;Torres-bengoa, M Alfonso;Segura-balbuena, Manuel;Sanchez-cordero , Maria J;Barroso-vazquez, Mercedes:
Short-Term Pilot Study to Evaluate the Impact of Salbi Educa Nutrition App in Macronutrients Intake and Adherence to the Mediterranean Diet: Randomize. Nutrients. 2022. 10.3390/nu14102061.
Gallardo, Marta;González, Marina;Cerezo-Lopez, Ana Belen;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;García-Parrilla, Mª Del Carmen:
Hydroxytyrosol in foods: analysis, food sources, EU dietary intake, and potential uses. Foods: Open Access Journal. 2022. Vol: 11. Núm: 526. 10.3390/foods11152355.
González, Marina;Cejudo -lopez, Angela ;Lozano -navarrete, Mauricio ;Salamero -sánchez-gabriel , Elena :
SAlBi educa (Tailored Nutrition App for Improving Dietary Habits): Initial Evaluation of Usability. Frontiers in Nutrition. 2022. https://doi.org/10.3389/fnut.2022.782430.
González, Marina;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;García-Parrilla, Mª Del Carmen;Cerezo-Lopez, Ana Belen;Cejudo-lopez, Angela ;Lozano -navarrete, Mauricio ;Salamero -sánchez-gabriel , Elena;Torres-bengoa, M Alfonso;Segura -balbuena , Manuel ;Sanchez -cordero , Maria J;Barroso-vazquez, Mercedes;Perez-barba, Francisco J:
SAlBi educa (Tailored Nutrition App for Improving Dietary Habits): Initial Evaluation of Usability. Frontiers in Nutrition. 2022. https://doi.org/10.3389/fnut.2022.782430.

Patentes

Cerezo-Lopez, Ana Belen;García-Parrilla, Mª Del Carmen;Troncoso-Gonzalez, Ana Mª;González, Marina: App de Nutrición SAlBi educa. Número de patente: