VICENTE CASALES GARCIA

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Profesor Sustituto

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Métodos cuantitativos para la Economía y Empresa

Investigación

Grupo de investigación

MÉTODOS CUALITATIVOS Y OPTIMIZACIÓN EN SISTEMAS DINÁMICOS ECONÓMICOS (COSDE)

Capítulos en Libros

Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
A Study on How Colour Food Influences Gastronomic Tourism in Spanish and Latino-American People. Pág. 81-89. Springer, Singapore.. Springer, Singapore.. 2023.
Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
Sentiment Analysis of Gastronomic Posts from Colour Palettes and Narrative Content. Pág. 311-319. IOS Press. IOS Press. 2023.
Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
Modelo Econométrico de la Satisfacción en Cruceros. Pág. 135-145. Aranzadi. Aranzadi. 2022.
Casales, Vicente;Museros, Lledo;Sanz, Ismael;Falomir, Zoe;González-Abril, Luis:
Extracting Feeling from Food Colour. Pág. 15-24. Springer, Singapore. Springer, Singapore. 2019.

Asistencia a congresos

Casales-Garcia, Vicente;Luque-Sendra, Amalia;González-Abril, Luis:
Design of nougat packaging based on emotions expectation derived from the colour and shape. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022
Casales-Garcia, Vicente:
Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022
Casales-Garcia, Vicente;González-Abril, Luis:
Categorization of Food Images by Analysing the Harmony of their Qualitative Colour Palettes.. Ponencia en Congreso. QR 2022 35th International Workshop on Qualitative Reasoning Co-located at International Conference on Artificial Intelligence (IJCAI¿22). Viena, Austria. 2022
Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
Extracting Feeling From Food Colour. Ponencia en Congreso. The 2019 International Conference on Tourism, Technology & Systems,. Buenos Aires, Argentina. 2019
Casales, Vicente;Buenaño-allauca, Monica;González-Abril, Luis:
Un estudio inicial sobre la influencia del color en el turismo gastronçomico y hotelero. Comunicación en congreso. Tourism & Management Studies International Conference. Faro, Portugal. 2018
Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
Gastronomy throughout history. Gastronomic tourism in Andalusia. Comunicación en congreso. Asistencia II International Conference Tourism Dynamics and Trends. Facultad de Turismo y Finanzas, UNIVERSIDAD DE SEVILLA. 2017
Casales, Vicente;Vazquez, Teodoro;Luque-Sendra, Amalia;González-Abril, Luis:
Análisis de la Satisfacción de los Clientes de Cruceros Turísticos y Propuestas de Mejoras. Ponencia en Congreso. . .

Artículos publicados

Casales, Vicente;González-Abril, Luis:
Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. Food Quality And Preference. 2023. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2022.104701.
Casales, Vicente;Falomir-llansola, Zoe;Museros, Lledó;Sanz-blasco, Ismael;González-Abril, Luis:
A study on how food color may determine the categorization of a dish. International Journal of Uncertainty, Fuzziness and Knowledge-Based Systems. 2022. Vol: 30. Núm: Supp22. Pág. 293-308. https://doi.org/10.1142/S0218488522400232.
Casales-Garcia, Vicente;Vazquez, Teodoro;Luque-Sendra, Amalia;González-Abril, Luis:
Oportunidades de Empleo en la industria Turística de Cruceros de Andalucía. Retos Post-COVID 19. Revista Turismo & Desenvolvimento. 2021. Núm: 37. Pág. 47-58.
Bouças-da Silva, David Leonardo; Rodrigues - Pinho, Thays Regina ;Casales, Vicente;Carneiro - De Almeida, Igor :
LA GOBERNANZA EN EL PARQUE NACIONAL DE LOS LENÇÓIS MARANHENSES, BRASIL: análisis preliminar del voucher digital sobre la perspectiva del trade. Turydes. 2020. Vol: 13. Núm: 28.
Casales, Vicente;Vazquez, Teodoro;Luque-Sendra, Amalia;González-Abril, Luis:
Análisis de la Satisfacción de los Clientes de Cruceros Turísticos y Propuestas de Mejoras.. RISTI: Revista Ibérica de Sistemas e Tecnologias da Informação. 2019. Vol: 24. Núm: 11/2019. Pág. 313-320.